Anbefaling; TV-serie

Heisann.

Jeg tenkte jeg kunne blogge litt for å få en pause fra leksene.. Haha! 

I det siste har jeg begynt å se på noen nye serier, og det er utrolig gøy! Jeg blir så fort hekta, og greier ikke å la være å se når jeg egetlig har en million andre ting å gjøre. Jeg er ikke så veldig kresen når det gjelder serier og filmer, liker det meste så jeg har mange valgmuligheter på hva jeg skal velge!

Søstra mi har sett en del serier så hun har gitt meg noen tips, og jeg begynte på en serie forrige uke som heter Revenge. Den er så utrolig spennende! så i dag ble jeg ferdig med sesong 1, fy søren! Det anbefales virkelig hvis du liker spennings serie! 
Serien handler og Emely Thorne som har kommet tilbake til plassen hvor hun bodde da hun var liten med ny identitet for å hevne seg på folkene som hun mener er ansvarlig for at faren hennes ble uskyldig dømt for terrorhandling, og drept. Faren etterlot seg en dagbok og noen andre ting til å hjelpe Emely, og nå har hun kommet tilbake. Meningen er ikke å drepe folkene, men å hevne seg på den ved å røpe ting om dem på forskjellige måter for å ødelegge livene deres.

Det er en super spennende serie som jeg vireklig anbefaler!

-Mari  

Nina - VINN 20.000 KRONER!
Ååå! Jeg bare elsker denne bloggen. Har ikke vært her såå mye, men har vært her et par ganger. Skal begynne å komme her fast. Skikkelig bra blogg du har laget nemlig, og jeg synes du har en personlig stil på en måte. Alt for mange bloggere som bare prøver å blogge som alle andre, uten å tenke på hvordan de selv er og sånt. Så du må bare fortsette med det du gjør, for det er veldig bra!!!!

Men du! En ting. Jeg har en ny konkurranse på bloggen min nå. Du kan vinne gavekort på 20 000 kroner. Alt du trenger å gjøre, er å klikke deg inn på bloggen min, å så klikke på bildet og så fylle inn navn og e-post. Høres det bra ut eller? Håper veldig at du gidder å gjøre det :-D Og jeg hadde blitt så sinnsykt glad om du gidder å lage et innlegg om denne konkurransen, og kanskje til og med posten den på Facebook!!!! TUUUUSEN TAKK PÅ FORHÅND!!!!!!!!!!
10.10.2012, 13:37
URL: http://tinyurl.com/vinn20000kroner

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Hei! Vi er 2 jenter på 15 og 16 som blogger om alt mulig som faller oss inn. Enjoy! Follow oss på instagram: mariausland og helenehageland


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits