film!

Heisann! Long time no see! 
Har merka det at blogglysten absolutt ikke er på topp for tia! Pleier som regel å være sånn når jeg har blogg! Varer et par uker, så er det dritkjedelig igjen..
Menmen.. Skal slenge inn et innlegg når jeg føler for det!

Nå for eksempel, sitter jeg på skolen, og vi ser en kjedelig film.. Så derfor tenkte jeg at jeg kunne blogge. 
hmm.. så var det hva man skulle blogge om da!
Kan jo fortelle det at jeg leverte inn macen min for ca 2 uker siden, pga lyden hadde blitt ødelagt, så endelig fikk jeg den tilbake idag!
MEN.. lyden var fortsatt ødelagt.. Så skjønner egentlig ikke hva de har drevet på med.. Ingenting er forandra liksom.. Så vet ikke helt hva jeg skal gjøre nå.. Har denne supre låne-macen som jeg bruker da!
Så det funker vel tipptopp.

I morgen så skal jeg spille for ei på interpret. Det er den konsertgreia på skolen som jeg har nevnt før. Det gruer jeg meg til! Kan ikke sangen så bra, så må øve en del hjemme idag..
Så vet dere det!
Og en til ting! Jeg fikk kjolen min for ikke så lenge sia!! *lykke* og heldigvis så passer den akkurat! Gleder meg kjempemasse til å bruke den. Og i hvertfall til jul! Var kun 6 uker igjen til jul igår. wiiii

Men egentlig så har jeg ikke så mye mer å si.. Må prøve å følge med på filmen!
Snakkes peeeeepzz


Mej og Maji <3

- Helene♥
   

melissareiersen
fint bilde av dere :)
01.01.2013, 20:17
URL: http://melissareiersen.blogg.no

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:


Hei! Vi er 2 jenter på 15 og 16 som blogger om alt mulig som faller oss inn. Enjoy! Follow oss på instagram: mariausland og helenehageland


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits