Anbefaling; TV-serie

Heisann.

Jeg tenkte jeg kunne blogge litt for å få en pause fra leksene.. Haha! 

I det siste har jeg begynt å se på noen nye serier, og det er utrolig gøy! Jeg blir så fort hekta, og greier ikke å la være å se når jeg egetlig har en million andre ting å gjøre. Jeg er ikke så veldig kresen når det gjelder serier og filmer, liker det meste så jeg har mange valgmuligheter på hva jeg skal velge!

Søstra mi har sett en del serier så hun har gitt meg noen tips, og jeg begynte på en serie forrige uke som heter Revenge. Den er så utrolig spennende! så i dag ble jeg ferdig med sesong 1, fy søren! Det anbefales virkelig hvis du liker spennings serie! 
Serien handler og Emely Thorne som har kommet tilbake til plassen hvor hun bodde da hun var liten med ny identitet for å hevne seg på folkene som hun mener er ansvarlig for at faren hennes ble uskyldig dømt for terrorhandling, og drept. Faren etterlot seg en dagbok og noen andre ting til å hjelpe Emely, og nå har hun kommet tilbake. Meningen er ikke å drepe folkene, men å hevne seg på den ved å røpe ting om dem på forskjellige måter for å ødelegge livene deres.

Det er en super spennende serie som jeg vireklig anbefaler!

-Mari
Hei! Vi er 2 jenter på 15 og 16 som blogger om alt mulig som faller oss inn. Enjoy! Follow oss på instagram: mariausland og helenehageland


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits