film!

Heisann! Long time no see! 
Har merka det at blogglysten absolutt ikke er på topp for tia! Pleier som regel å være sånn når jeg har blogg! Varer et par uker, så er det dritkjedelig igjen..
Menmen.. Skal slenge inn et innlegg når jeg føler for det!

Nå for eksempel, sitter jeg på skolen, og vi ser en kjedelig film.. Så derfor tenkte jeg at jeg kunne blogge. 
hmm.. så var det hva man skulle blogge om da!
Kan jo fortelle det at jeg leverte inn macen min for ca 2 uker siden, pga lyden hadde blitt ødelagt, så endelig fikk jeg den tilbake idag!
MEN.. lyden var fortsatt ødelagt.. Så skjønner egentlig ikke hva de har drevet på med.. Ingenting er forandra liksom.. Så vet ikke helt hva jeg skal gjøre nå.. Har denne supre låne-macen som jeg bruker da!
Så det funker vel tipptopp.

I morgen så skal jeg spille for ei på interpret. Det er den konsertgreia på skolen som jeg har nevnt før. Det gruer jeg meg til! Kan ikke sangen så bra, så må øve en del hjemme idag..
Så vet dere det!
Og en til ting! Jeg fikk kjolen min for ikke så lenge sia!! *lykke* og heldigvis så passer den akkurat! Gleder meg kjempemasse til å bruke den. Og i hvertfall til jul! Var kun 6 uker igjen til jul igår. wiiii

Men egentlig så har jeg ikke så mye mer å si.. Må prøve å følge med på filmen!
Snakkes peeeeepzz


Mej og Maji <3

- Helene♥
 

SNØ OG VS

Hei! 
Akkurat nå så sitter jeg hjemme i godstolen, teppe over meg, macen på fanget, fyr i peisen og ser ut i gatelyset at det daler ned store snøflak.  
Må si at jeg liker høsten litt også! Kommer ann på..  Av og til når det er lyst ute, og det bare plasker ned med regn, er det ikke akkurat den gøyeste årstida..
Men på kvelden, når det er mørkt ute, du sitter inni varmen og i tillegg det begynner å snø ute! da er det koselig, da! Mangler bare kakao.. Så tror jeg skal gå å lage det senere.
Og en ting til som jeg ELSKER er jula!! ååå, det er så koselig. Liker absolutt alt med jula. Så hele høsten pleier jeg som regel å gå å glede meg til 1. desember. heh..

Okei.. nok om det..

En ting som mange er uenige om!
Hvem er kjekkest av Johnny Depp og Orlando Bloom ?? 

Så tenkte å ha en VS!

   VS     
Johnny Depp                                                                                                                          Orlando Bloom

 

Jeg mener Orlando lett.. Men Johnny er kjekk han å!
Gi en kommentar og si hva du synes.

Hvem syns du er kjekkest? 

Hva har du gjort i dag? 

- Helene  

Hot or not?

God morgen!

JEg tenkte jeg skulle legge ut en hot or not. Hadde ikke så mye annet å blogge om at the moment.

Så her er dagens hot or not;


Jeffrey Campbell lita's, hva synes du om dem? 

Jeg elsker dem! De er så fine, men de er så dyre.. Hehe

-Mari

Q; Hva synes du om dem? Liker du dem?
Hei! Vi er 2 jenter på 15 og 16 som blogger om alt mulig som faller oss inn. Enjoy! Follow oss på instagram: mariausland og helenehageland


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits